Τρόποι Αποστολής

Πως γίνεται η παραλαβή της κάρτας SIM;

Σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, συνεργάτης μας θα σου παραδώσει την κάρτα SIM με ραντεβού στο σημείο και στο χρόνο που θα συμφωνηθεί . Για την παραλαβή της είναι απαραίτητη η φυσική παρουσία του ατόμου που θα πραγματοποιηθεί η ταυτοποίηση της σύνδεση, καθώς και η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου του.
Στις υπόλοιπες περιοχές η κάρτα θα αποστέλλεται ταχυδρομικά.

Σε πόσο καιρό γίνεται η παραλαβή;

Εντός 4-5 εργάσιμων ημερών.

Τι είναι η ταυτοποίηση; Είναι απαραίτητη;

Βάσει του Ν. 3783/2009 “Ταυτοποίηση των κατόχων και χρηστών εξοπλισμού και υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και άλλες διατάξεις”  (ΦΕΚ 136/Α/7-8-09), για να ενεργοποιηθεί μία κάρτα SIM είναι απαραίτητη η ταυτοποίηση του ιδιοκτήτη της. Τα έγγραφα που απαιτούνται είναι η αστυνομική ταυτότητα του κατόχου και η υπογραφή μίας υπεύθυνης δήλωσης.
Ξέχασα το ραντεβού για την παραλαβή. Τώρα τι γίνεται;
Θα γίνει νέα επικοινωνία ώστε να κλείσουμε νέο ραντεβού. Προσοχή, σε αυτή την περίπτωση θα σου υποδείξουμε το σημείο και το χρόνο που πρέπει να προσέλθεις για την παραλαβή της.

(Οι κάρτες ανανέωσης δεν αποστέλλονται ταχυδρομικά ή με άλλο μέσο. Η Wifigreece διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό ανανέωσης χρόνου ομιλίας & ενεργοποίησης υπηρεσιών για το What’s Up ,την Cosmoκάρτα & το FROG. Αποστέλλονται ηλεκτρονικά απευθείας στο νούμερο. Η ανανέωση χρόνου ομιλίας γίνεται αποκλειστικά 9-17:00.)